Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τον κιμά πολύ καλά για περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα μπαχαρικά, την τομάτα και τον πελτέ. Προσθέτουμε λίγο νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί ο κιμάς. Στο τέλος ρίχνουμε τα φασόλια και το τυρί, και αφήνουμε να λιώσει σβήνοντας το μάτι.
Γεμίζουμε τις tortillas με το μείγμα προσθέτοντας και το γιαούρτι.
Τυλίγουμε σφιχτά, ρίχνουμε το τυρί από πάνω και τοποθετούμε τις tortillas σε ένα μικρό ταψί. Τοποθετούμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο (στους 200)
μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με ρύζι και καλαμπόκι.