Υλικα:

1 kg κιμά μοσχαρίσιο

400 γρ. Cheddar
1 τριμμένο
 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κ.γ. κύμινο

1 κ.γ κόλιανδρο ξερό

½ κ.γ ρίγανη

¼ κ.γ αλάτι

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

2 κ.σ. ελαιόλαδο

5 ντομάτες ψιλοκομμένες

1 κονσέρβα φασόλια μαύρα

8 τορτίγιες

200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Φρέσκο κόλιανδρο

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τον κιμά πολύ καλά για περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα μπαχαρικά, την τομάτα και τον πελτέ. Προσθέτουμε λίγο νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί ο κιμάς. Στο τέλος ρίχνουμε τα φασόλια και το τυρί, και αφήνουμε να λιώσει σβήνοντας το μάτι.
Γεμίζουμε τις tortillas με το μείγμα προσθέτοντας και το γιαούρτι.
Τυλίγουμε σφιχτά, ρίχνουμε το τυρί από πάνω και τοποθετούμε τις tortillas σε ένα μικρό ταψί. Τοποθετούμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο (στους 200)
μέχρι να λιώσει το τυρί.


Σερβίρουμε με ρύζι και καλαμπόκι.

Πεινασες Amigo ?

 

¡Arriba, arriba! ¡Ándale, ándale! Τώρα, παραγγέλνουμε!

Θες να απολαύσεις την εμπειρία αυθεντικού μεξικάνικου φαγητού στο σπίτι ή το γραφείο; Παράγγειλε τώρα για takeaway από τα καταστήματα Γλυφάδας και Νέας Σμύρνης!