26/05/2020
Από τη Δευτέρα 25 Μαΐου, τα γευστικά "ταξίδια" ξεκίνησαν ξανά!

Τα εστιατόριά μας σε Γλυφάδα και Ν. Σμύρνη θα λειτουργούν καθημερινά από τις 12:30μ.μ. έως τη 1:00π.μ. και το Σάββατο από τις 12:30μ.μ. έως τη 1:30π.μ., και θα δέχονται παρέες έως 6 άτομα ανά τραπέζι, ενώ θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε ότι τόσο η δική σας έξοδος όσο και η δική μας εργασία θα πραγματοποιούνται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

13/03/2020
Τα Amigos θα παραμείνουν κλειστά

Αγαπητοί amigos, σας ενημερώνουμε ότι αποφασίσαμε το κλείσιμο των εστιατορίων μας από σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου. Ακολουθούμε τις συστάσεις, παραμένουμε σπίτι και ανυπομονούμε να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!

11/03/2020
Τα Live Salsa Parties γίνονται μουσικές βραδιές

Αγαπητοί amigos, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη διάδοση του κορωναϊού COVID-19 στη χώρα μας,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λαμβάνουμε άμεσα μια σειρά από μέτρα με στόχο την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού μας, στο μέτρο του δυνατού. Ως εκ τούτου, από σήμερα και μέχρι νεοτέρας τα Live Salsa Parties θα είναι μόνο μουσικές βραδιές, χωρίς χορό. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς και ελπίζουμε να ξεπεραστεί το πρόβλημα γρήγορα.

17/02/2020
Chili con Carnival parties 2020

Για ακόμη μία χρονιά, τα Chili con Carnival parties επιστρέφουν στα Amigos, με live salsa και άφθονη Jose Cuervo Tequila!
Φόρα το πιο ευφάνταστο αποκριάτικο κοστούμι και μπες στην ψηφοφορία για να κερδίσεις. Το αποκριάτικο κοστούμι του κάθε party που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στο διαγωνισμό μας στο FB, θα κερδίσει 1 γεύμα για 6 άτομα.

Chili con Carnival @Nea Smyrni, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου
Chili con Carnival @Glyfada, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

Σελίδες