13/03/2020
Τα Amigos θα παραμείνουν κλειστά

Αγαπητοί amigos, σας ενημερώνουμε ότι αποφασίσαμε το κλείσιμο των εστιατορίων μας από σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου. Ακολουθούμε τις συστάσεις, παραμένουμε σπίτι και ανυπομονούμε να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!

11/03/2020
Τα Live Salsa Parties γίνονται μουσικές βραδιές

Αγαπητοί amigos, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη διάδοση του κορωναϊού COVID-19 στη χώρα μας,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λαμβάνουμε άμεσα μια σειρά από μέτρα με στόχο την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού μας, στο μέτρο του δυνατού. Ως εκ τούτου, από σήμερα και μέχρι νεοτέρας τα Live Salsa Parties θα είναι μόνο μουσικές βραδιές, χωρίς χορό. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς και ελπίζουμε να ξεπεραστεί το πρόβλημα γρήγορα.

17/02/2020
Chili con Carnival parties 2020

Για ακόμη μία χρονιά, τα Chili con Carnival parties επιστρέφουν στα Amigos, με live salsa και άφθονη Jose Cuervo Tequila!
Φόρα το πιο ευφάνταστο αποκριάτικο κοστούμι και μπες στην ψηφοφορία για να κερδίσεις. Το αποκριάτικο κοστούμι του κάθε party που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στο διαγωνισμό μας στο FB, θα κερδίσει 1 γεύμα για 6 άτομα.

Chili con Carnival @Nea Smyrni, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου
Chili con Carnival @Glyfada, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

18/12/2019
Όλοι οι Amigos μια αγκαλιά

Για ακόμη μια χρονιά, τα Amigos ανοίγουν την αγκαλιά τους στα παιδιά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Κιβωτός του Κόσμου”, βοηθώντας στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους. Και η δική σας αγκαλιά είναι ευπρόσδεκτη! Μπορείτε να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία προσφέροντας χρήματα ή είδη πρώτης ανάγκης όπως ρούχα, παπούτσια ή μη αλλοιώσιμα τρόφιμα, στα κουτιά με την ειδική σήμανση που θα βρίσκονται στα εστιατόρια Amigos έως 30/12.

Όπως κάθε χρόνο, τα Amigos αφιερώνουν τη βραδιά της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους, τα παιδιά του οργανισμού, διοργανώνοντας με πολλή αγάπη ένα ιδιαίτερο ρεβεγιόν με Άι Βασίλη, face painting, χορευτές salsa, πολλές εκπλήξεις και δώρα! Για τον λόγο αυτό, τα εστιατόρια Amigos θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, από τις 18.00 και μετά.

Καλή χρονιά!

Pages