24/09/2020
Κάθε γιορτή είναι αφορμή για μια καλή πράξη!

Στα Amigos ενισχύουμε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Η Κιβωτός του Κόσμου", με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού, που γιορτάζεται στις 16 Σεπτεμβρίου. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε φέτος εξαιτίας του Covid-19, η φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώνουμε κάθε χρόνο, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης, δεν θα πραγματοποιηθεί.
Στα Amigos, όμως, κάναμε τη δέσμευσή μας πράξη και προσφέραμε στον οργανισμό το ποσό των 2.000,00€ Αν θέλετε να συμβάλετε κι εσείς στην προσπάθεια ενίσχυσης της Κιβωτού, τα Amigos δέχονται είδη πρώτης ανάγκης (ρουχισμό και μη αλλοιώσιμα τρόφιμα) καθώς και χρήματα, στο ειδικό κουτί που βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στα εστιατόρια.
Για να μάθετε περισσότερα, ρωτήστε μας!

29/07/2020
Tequila Day @Amigos Γλυφάδας

Tην Παρασκευή 24 Ιουλίου γιορτάζουμε το National Tequila Day στο Amigos Γλυφάδας! Έλα, φωτογραφίσου με τον Jose και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για 1 τραπέζι για 4 άτομα.

Πώς θα πάρεις μέρος στον διαγωνισμό:
1. Κάνε follow τη σελίδα @amigos.gr στο Instagram
2. Βγάλε φωτογραφία με τον Jose
3. Ανέβασέ την στο Instagram με hashtag #metonjose

Η κλήρωση για ένα τραπέζι για 4 άτομα & 1 κανάτα Frozen Margarita στο Amigos Γλυφάδας θα γίνει τη Δευτέρα 27/7. Οι νικητές θα ανακοινωθούν με story στο Instagram.

Επιπλέον, παίξε μαζί μας Spin & win και κέρδισε επιτόπου σφηνάκια Tequila για εσένα και για την παρέα σου!

29/07/2020
Tequila Day @Amigos Νέα Σμύρνη

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου, γιόρτασε το National Tequila Day στο Amigos Νέας Σμύρνης, μαζί με τους amigos σου και παίξτε Spin & Win!
Γύρνα τον τροχό που θα επισκεφτεί το τραπέζι σου και κέρδισε επιτόπου σφηνάκια Tequila για σένα και την παρέα σου, και αναμνηστικά δώρα από τα Amigos.

26/05/2020
Από τη Δευτέρα 25 Μαΐου, τα γευστικά "ταξίδια" ξεκίνησαν ξανά!

Τα εστιατόριά μας σε Γλυφάδα και Ν. Σμύρνη θα λειτουργούν καθημερινά από τις 12:30μ.μ. έως τη 1:00π.μ. και το Σάββατο από τις 12:30μ.μ. έως τη 1:30π.μ., και θα δέχονται παρέες έως 6 άτομα ανά τραπέζι, ενώ θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε ότι τόσο η δική σας έξοδος όσο και η δική μας εργασία θα πραγματοποιούνται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Pages