Όροι διαγωνισμού "Break the Piñata"

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό “Break the Piñata”:
- Κάνετε ένα σχόλιο στο post της ανακοίνωσης του διαγωνισμού με tag ένα φίλο σας ή μία φίλη σας (στο Facebook ή/και στο Instagram). Καθε σχόλιο είναι κι ενα χτύπημα στην πινιάτα. Στα 300 χτυπήματα / σχόλια η πινιάτα θα σπάσει και θα κληρωθούν τα δώρα.
- Οι 25 νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν με update σε επικαιροποιημένη ανάρτηση του διαγωνισμού στο Facebook.
- Έναρξη διαγωνισμού: 10/12 (Πέμπτη) 12:00 μ.μ.
Κλήρωση νικητών: 18/12 (Παρασκευή) 12:00 μ.μ.

Όροι διαγωνισμού:

- Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών.
- Κάθε χρήστης δικαιούται 1 σχόλιο / συμμετοχή.
- Από την κλήρωση θα προκύψουν εικοσιπέντε (25) νικήτριες/νικητές.
- Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν διεκδικήσει το δώρο του τότε αυτό μεταφέρεται αυτόματα στον πρώτο επιλαχόντα.
- Το δώρο είναι κουπόνι αξίας αξίας 10 ευρώ για παραγγελίες ίσες ή μεγαλύτερες των 20 ευρώ (καθαρή αξία παραγγελίας με ΦΠΑ) απο τα Amigos Mexican Bar Restaurants. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν είτε μέσω των εφαρμογών delivery efood και Wolt είτε με παραλαβή από τα καταστήματα της Γλυφάδας (Κύπρου 65, τηλ. 210 8983167) και της Νέας Σμύρνης (Μεγ. Αλεξάνδρου 70, τηλ. 210 9332220)
- Οι νικητές, μετά την γνωστοποίηση και επικοινωνία μαζί τους, θα πρέπει να δηλώσουν σε ποιο κανάλι διανομής επιθυμούν να εξαργυρώσουν το κουπόνι τους.
- Οι νικητές προκειμένου να παραλάβουν και να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους θα πρέπει να συνεναίσουν στην εκχώρηση των παρακάτω προσωπικών τους στοιχείων: i) Ονοματεπώνυμο, ii) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iii) τηλέφωνο επικοινωνίας iv) User name (μόνο σε περίπτωση που θελήσουν να εξαργυρώσουν τα κουπόνι τους σε κάποια πλατφόρμα διανομής φαγητού κατ’οίκον.
- H εξαργύρωση των κουπονιών μπορεί να γίνει μέχρι και τις 7/1/2021.

Οι όροι του διαγωνισμού μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.