James Beard Foundation 2018

Μπήκαμε στον "ναό" της γαστρονομίας των ΗΠΑ, στο φημισμένο James Beard Foundation! Την Τρίτη 13 Μαρτίου, ταξιδέψαμε στη Ν. Υόρκη στο πλευρό του Executive Chef των Amigos, Ιωσήφ Συκιανάκη, που επιλέχτηκε από τη βραβευμένη chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για να παρουσιάσει με την ομάδα της τη γαστρονομία του Αιγαίου. Είμαστε περήφανοι για τον chef μας και κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένοι με τις γεύσεις που δοκιμάσαμε! Τώρα, περιμένουμε τις δημιουργίες του στο νέο menu των Amigos που θα είναι διαθέσιμο προσεχώς.